таг: овозможуваат

Ќе биде свеж до 6 месеци: Најдобар начин за чување на...

0
Пластичните кеси овозможуваат задржување на влагата, што може да доведе до никнување на мувла или кромид. Наместо тоа, најдобро е да го префрлите...