fbpx

таг: „отворање

Што содржи преговарачката рамка за Албанија и кои се разликите со...

0
Чиста формуација за „отворање на преговорите за пристапување“ без креативните решенија две фази, како во македонскиот случај, содржи текстот на преговарачката...