таг: Омразениот

Дали сте слушнале за данокот на прозорци? Конечно укинат во 1851...

0
Омразениот данок на прозорци во ОК – конечно укинат на 24 јули 1851 година. Воведен во времето на кралот Вилијам III, не беше...