таг: „Охридско

Селаковиќ: „Охридско лето“ ја слави културата, а културата не е култура...

0
Фестивалот „Охридско лето“ ја слави културата, а културата не е култура ако зад неа не стои јазик, истакна министерот за надворешни работи на...