таг: officinalis

Рузмарин – моќна билка која може да биде вашиот лек за...

0
Рузмарин (Rosmarinus officinalis) е ароматично растение кое се сретнува на Медитеранот, во САД и Мексико. Рузмаринот е совршено растение кое треба да го имате...