таг: одредено

Секој хороскопски знак има своја боја! Откријте којa е вашата

0
Боите имаат одредено значење и влијаат на нашите животи. Секој хороскопски знак има одредена боја која му носи среќа во некои ситуации. ...

Еве ја разликата помеѓу парфем и тоалетна вода

0
Мирисите ги поврзуваме со одредено време, сеќавање или личност, поради што предизвикуваат вистински емотивни реакции. Скоро секој има свој омилен парфем кој го...