таг: одлчи

Јутуб го блокира каналот РТ Балкан

0
Гугл уште во март одлчи да ги блокира Јутуб каналите поврзани со телевизијата Раша тудеј и агенцијата Спутник во Европа....

Јутуб го блокира каналот РТ Балкан

0
Гугл уште во март одлчи да ги блокира Јутуб каналите поврзани со телевизијата Раша тудеј и агенцијата Спутник во Европа....