таг: одекнуваат

Нов напад на Киев, нападната енергетската инфраструктура, експлозии и во неколку...

0
Од утринава во Киев одекнуваат експлозии. Градоначалникот на Киев, Виталиј Кличко, објави дека цел на нападот била клучната инфраструктура во северниот...