таг: Одењето

Што се случува со телата на астронаутите кога одат на вселенска...

0
реклама Одењето во вселената претставува „отпад“ за човечкото тело. Ние се развиваме на Земјата стотици...

Физиотерапевт предупредува дека пешачењето не е добра активност за секоја жена

0
реклама ОДЕЊЕТО е одлична вежба, но не секогаш, предупреди на Инстаграм физиотерапевтот Госија Влодарчик...

Студијата откри зошто одењето во градинка е важно за развојот и...

0
Одењето во градинка е првпат детето да наиде на средина во која се спроведува структурирано учење и останува во поголеми групи. Сè што...

Морска активност која топи килограми и ја затегнува фигурата

0
Одењето на море, освен уживање, носи и бројни здравствени придобивки. Морската вода ја чисти кожата, морската храна е лесна и здрава, а разните...