таг: оддалечи

(ВИДЕО) Циклонот Габриел се оддалечи од Нов Зеланд, зад себе остави...

0
Циклонот Габриел денеска ослабе и се оддалечи од Нов Зеланд додека земјата почна да ги проценува штетите предизвикани од поројните поплави,...