таг: обврзува

Австралиска Влада: Успешен законот кој ги обврзува Мета и Гугл да...

0
Австралискиот закон кој ги обврзува интернет гигантите Мета и Гугл да им плаќаат на медиумите за содржината што ја преземаат е во голема мерка...

Австралиска Влада: Успешен законот кој ги обврзува Мета и Гугл да...

0
Австралискиот закон кој ги обврзува интернет гигантите Мета и Гугл да им плаќаат на медиумите за содржината што ја преземаат е во голема...