таг: објаснувачкиот

Во Брисел почнува објаснувачкиот скрининг за Кластер 4 – Зелена агенда...

0
Во Брисел денеска почнува објаснувачкиот скрининг состанок за Кластерот 4 – Зелена агенда и Одржлива поврзаност. Објаснувачкот скрининг состанок за...