таг: објасниме

Атанасовски: Пукната цевка во ГОБ 8 Септември имало, но тоа се...

0
За да објасниме подетално за малиот дефект кој е саниран, а се случил ноќта помеѓу 02 и 03 часот на ден 18.09 кога...