таг: Нутриционистите

Евтино средство кое најдобро го прочистува црниот дроб

0
Нутриционистите им препорачуваат на сите оние што неретко консумираат обилни оброци, да си постават ограничување и да не претеруваат постојано со јадење. Освен...

Оваа група луѓе не смее да пие млеко

0
Нутриционистите главно се сложни во тврдењето дека со наголемување на возраста, треба да се намали консумацијата на млекото, а особено постарите лица треба...