таг: новороденчето

Дали очите можат да ја променат бојата во текот на животот?

0
Првите слики од новороденчето што се појавија во нашиот семеен онлајн разговор покажаа слатко изненадено лице со широки, темно сиви очи. Нивната форма...

Дали очите можат да ја променат бојата во текот на животот?

0
Првите слики од новороденчето што се појавија во нашиот семеен онлајн разговор покажаа слатко изненадено лице со широки, темно сиви очи. Нивната форма...