таг: Нобеловите

Во Осло и Стокхолм денеска доделување на Нобеловите награди

0
Во Осло и Стокхолм денеска ќе се доделат Нобеловите награди, а во Осло најпрестижната, онаа за мир, на белорускиот активист Алес...