таг: нискобуџетните

Дали знаете што можете да добиете бесплатно на летот? Стјуардесите открија...

0
Бидејќи нискобуџетните авиокомпании владеат со небото, а авионските билети се достапни за неколку евра, летањето повеќе не е луксуз, а понекогаш дури и...