таг: нишката

Хирурзите од Клиниката за кардиологија во Ниш извеле 22 операции за...

0
Хирурзите од нишката Клиника за кардиохирургија извеле 22 операции за три дена и кажаа дека продолжуваат со зафатите и преку викенд без да...