таг: Нгуема

Претседателот со најдолг стаж во светот го продолжува своето 43-годишно владеење

0
Претседателот на Екваторијална Гвинеја, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого е реизбран на функцијата со 95 отсто од гласовите...