таг: неволјите

Украинско младенче лав најде засолниште во унгарската зоолошка градина

0
Далеку од неволјите на војната, 12-неделно младенче лав спасено од Украина сега ужива во светилиштето на локалната зоолошка градина во Унгарија. Мазли,...