таг: нестероидни

Никогаш не користете анелгетици за ублажување на стомачната болка, дури и...

0
Лековите од групата НСАИЛ (нестероидни антиинфламаторни лекови) ја отстрануваат болката и ја намалуваат покачената телесна температура. По правило, тие се достапни без...