таг: непосредна

Отсега можете да купите невидлива куќа во пустина – ќе ви...

0
ЗГРАДАТА во непосредна близина на националниот парк Џошуа Трво во Калифорнија е архитектонско чудо што ги восхитува луѓето ширум светот. Тесната, долга, правоаголна...