таг: неофицијален

ВИДЕО: Лондон прв ги вклучи божиќните светилки – Оксфорд Стрит изгледа...

0
Почетокот на ноември е неофицијален знак за објавување на новогодишни украси и календари за доаѓање. Многу се зборува за божиќните филмови, а започнаа...