таг: немаме

Ковидот се враќа на голема врата, но засега не се планира...

0
Во овој момент немаме никаков значаен притисок врз здравствениот систем. Иако бројот на случаи со Ковид-19 рапидно расте, до болница стигнуваат малку луѓе...