fbpx

таг: неиспровоциран

Украина ја одбележува 31-годишнината од независноста

0
Шест месеци по започнувањето на рускиот неиспровоциран напад, Украина ја одбележува 31-годишнината од нејзината независност од поранешниот Советски Сојуз. Украинскиот претседател...