fbpx

таг: „NEC“

Моќта на технологијата: Идентификација на луѓето и кога носат маски

0
Јапонската копанија „NEC“, која создава системи за препознавање на лица, ласнираше систем за кој тврдат дека може да ги идентификува и луѓето...