таг: наредба“

Авганистанскиот врховен лидер нареди целосно спроведување на исламскиот закон

0
Махуџид на Твитер соопшти дека „обврзувачката наредба“ на лидерот Ахунџад доаѓа откако таинствениот лидер се сретнал со група судии. ...