таг: националистичката

Излезна анкета: Деснопопулистичка Партија на слободата победник на изборите во Холандија

0
Националистичката и десно популистичка Партија на слободата (ПВВ) на Герт Вилдерс...

Шведска: На изборите победи десницата, премиерката Андерсон призна пораз и за...

0
Лидерот на националистичката популистичка партија Шведски демократи Џими Акесон прогласи победа на десничарскиот...