таг: набљудувачко

ОБСЕ изрази жалење поради одбивањето на Белорусија да дозволи нејзини набљудувачи...

0
Највисокото трансатлантско набљудувачко тело за безбедност и човекови права го критикуваше одбивањето на Белорусија да и дозволи на групата да го следи парламентарното...

МААЕ ги интензивира напорите за заштитна зона околу Запорожје

0
Шефот на нуклеарното набљудувачко тело на ОН ги интензивираше своите консултации за поставување...