таг: НАЈТИВКАТА

Ова е најтивката соба во светот – во неа никој не...

0
НАЈТИВКАТА просторија на светот е во седиштето на Мајкрософт во Редмонд, Вашингтон и никој не издржал ниту еден час во неа. Мајкрософт ја...