таг: најдесничарската

Реакции по победата на десничарската коалиција во Италија: „Ѝ се спротивставивте...

0
По вчерашните избори, Италија веројатно ќе ја добие најдесничарската влада по Бенито Мусолини и поствоена Европа и по првпат ќе има...