таг: најдат

Сирскиј: Руските агресори нема да најдат безбедно место на украинската земја,...

0
Руските агресори нема да најдат безбедно место на украинската земја, ниту во позадината, ниту на фронтот,  изјави Олександр Сирскиј, врховен командант на вооружените...

И НАЈИСКУСНИТЕ ВОЗАЧИ СЕ ЗБУНЕТИ: Дали знаете кој има првенство на...

0
Кога ќе се најдат на сообраќајна раскрсница без семафор, возачите често се во дилема. Кој и од која страна има предност, што ни...