fbpx

таг: најдалечните

Првата слика на телескопот „Џејмс Веб“ ги покажа најдалечните галаксии во...

0
НАСА ја објави првата слика од најдалечните галаксии како што биле пред 13 милијарди години, што е првиот производ од...