fbpx

таг: најблиску

Спектакл за набљудувачите на овој феномен: Јупитер на 26 септември ќе...

0
Јупитер најблиску ќе се приближи до Земјата на 26 септември, најблиску до Земјата во последните 70 години, објави НАСА. Имајќи предвид дека...