таг: најбитните

Ако имате висок холестерол ќе ви се покаже навечер

0
Зголемениот холестерол е еден од најбитните фактори за развој на болести на срцето и крвните садови. Некои симптоми може да се појават во...

Ако имате висок холестерол ќе ви се каже навечер

0
Зголемениот холестерол е еден од најбитните фактори за развој на болести на срцето и крвните садови. Некои симптоми може да се појават во...