таг: мумија

Скарабеј наместо срце и златен јазик во устата: 49 амајлии скриени...

0
Дигитално скенирање на египетска мумија откри дека мумифицираното тело на тинејџер содржи дополнително срце од злато, како и десетици други амајлии за кои...