таг: Мултимилијардерот

Интернетот наместо да го направи светот порационален, тој стана средство за...

0
Мултимилијардерот Бил Гејтс изјави дека првично мислел дека Интернетот ќе го направи светот позаснован на факти, дека ќе стане рационален, но дека подоцна...

Маск се премисли, одново во „игра“ да го купи „Твитер“

0
Мултимилијардерот Илон Маск, повторно има намера да ја купи социјалната мрежа „Твитер“, јавува Би-Би-Си. Овојпат нуди 54,2 долари по акција. Изгледа дека купопродажбата...