fbpx

таг: „Мој

Во „Мој термин“ се воведува поле „женско здравје“ каде што ќе...

0
Националниот систем „Мој термин“ на барање на Македонското лекарско друштво (МЛД) ќе воведе поле „женско здравје“ каде што лекарот кој ја прегледува пациентката...