таг: Милениците

Оваа храна никогаш не треба да ја давате на домашни миленици

0
реклама ЗА МНОГУ луѓе милениците се дел од семејството. Затоа е важно да им се...

Принцот Ендру ги доби милениците на кралицата Елизабета

0
Милениците на Елизабета Втора, кучињата корги кои не беа одвоени од кралицата која почина во четвртокот, ги посвои нејзиниот син, принцот Ендру. ...