таг: месечева

Подготвена новата џиновската ракета на НАСА – еве кога ќе се...

0
Огромната месечева ракета на НАСА, „Систем за вселенско лансирање“ (Space Launch System) го почна своето бавно, повеќечасовно патување до лансирната рампа денеска додека...

Новата џиновската ракета на НАСА подготвена за лансирање

0
Огромната месечева ракета на НАСА, „Систем за вселенско лансирање“ (Space Launch System) го...