fbpx

таг: „МерцедесБенц“

„Мерцедес“ ќе гради фабрика за електрични возила во Полска

0
„Мерцедес-Бенц“ планира во полскиот град Јавор да изгради фабрика за производство на лесни товарни возила придвижувани со двигатели исклучиво на елекричен погон. ...

„Мерцедес“ ќе гради фабрика за електрични возила во Полска

0
„Мерцедес-Бенц“ планира во полскиот град Јавор да изгради фабрика за производство на лесни товарни возила придвижувани со двигатели исклучиво на елекричен погон. ...

Музиката во автомобилите на „Мерцедес“ ќе звучи како на концерт

0
Епл“ и „Мерцедес-Бенц“ се здружија за да воведат премиум систем наречен „Спејшал аудио“ (Spatial Audio) во одредени модели на германскиот автомобилски гигант. ...