таг: маркетинг

Позитивната листа е маркетинг на штета на граѓаните, власта да престане...

0
Позитивната листа е маркетинг на штета на граѓаните, велат од Комисија за здравство на ВМРО – ДПМНЕ. Тие на својата фејсбук страница објавуваат...

Што е тоа политички маркетинг и како почнал да се применува?

0
Политичкиот маркетинг е составен дел на секој современ политички систем. Тој претставува спој на политиката и маркетингот со цел политичките субјекти...