таг: MAGDA

Полуфинале, дуели на тенисерки од Источна Европа

0
Магда Линет ќе игра против Арина Сабаленка, додека Елена Рибакина ќе ги одмери силите со...

Следниот викенд MAGDA 1UP Hyper Jam – 48-часовен маратон во правење...

0
MAGDA 1UP Hyper Jam e 48 часовен маратон во правење игри којшто ќе се одржи следиот викенд, на 18 и 19 јуни во...