таг: Lahoz

Шпанските судии се надобро платени во Европа

0
Шпанска „Марка“ се погрижи да изнесе интересни информации, околу платите на фудбалските арбитри....

ФИФА одлучи, Лахоз нема повеќе да суди на Светското првенство

0
Шпанскиот арбитар Антонио Матеу Лахоз е испратен дома и нема повеќе да суди на Светското...