fbpx

таг: „Комуна“

ЈП „Комуна“ Крушево ги советува граѓаните да ја превриваат водата доколку...

0
ЈП „Комуна“ Крушево информира дека е можно заматување на водата во населените места Св. Митрани, Пресил и Врбоец во општина Крушево. ЈП...