fbpx

таг: Колосеумот

Колку вреди Колосеумот во Рим?

0
Својата цена ја доби и Колосеумот, легендарниот споменик на генијалноста и величественоста на антички Рим. Во извештајот објавен од финансиските консултанти на компанијата...