таг: Kога

Техника со пет чекори – инстантно ја блокира вознемиреноста и негативните...

0
Kога сме загрижени за нешто или кога „фатени“ во состојби на непријатност, анксиозност и негативни мисли, нашиот мозок се фокусира на размислата...