таг: извинување

Француски физичар ги измами корисниците на Твитер – за колбас мислеле...

0
Француски научник упати јавно извинување откако објави на Твитер фотографија од колбас, тврдејќи дека се работи за далечна ѕвезда снимена од вселенскиот телескоп...