таг: изгубеното

Истражувачи откриле камери изгубени на глечер пред 85 години

0
ПОТРАГАТА по изгубеното богатство одамна е составен дел на легендите за патување. Како и приказни за несреќни истражувачки експедиции. Седум месеци по откривањето...