таг: изградија

ЕДНА РАБОТА КОЈА НИКОГАШ НЕ СИ JA ПРОСТИ: Како кралицата Елизабета...

0
Расипувањето и љубовните врски го изградија имиџот на покојната помлада сестра на кралицата Елизабета Додека владеела Елизабета, помладата и поубава Маргарет живеела...